Waarom SRT

SRT is een allround onderhoudsbedrijf op het gebied van campers. Doordat wij BOVAG lid en FOCWA gecertificeerd zijn voldoen wij aan strenge eisen en voeren we reparaties en onderhoud uit conform de strenge richtlijnen en eisen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto's, dus ook voor uw camper bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van een APK, klein- of grote beurt. Al dan niet in cobminatie met een onderhoudsbeurt voor uw camper waardoor uw kampeermidel in topconditie blijft. Het laatst wat u wil is dat uw vakantie in het water valt door een defect aan uw kampeermiddel door achterstallig onderhoud.

Sinds 1 april 2005 is SRT een begrip in Flevoland. Een jong bedrijf maar zeer zeker geen groentjes in het vak. Eerlijk, transparant en no-nonsens is ons motto. SRT Biddinghuizen maakt sinds kort deel uit van het Bosch Car Service netwerk.

Afspraak maken
Maak tijdig een afspraak om uw kampeermiddel te laten onderhouden of repareren. U kunt onze receptie bereiken via  tel. 0321 33 55 90 of maak online een afspraak.

Online afspraak maken

 

Daarom SRT

  • Gratis APK in combinatie met onderhoud
  • Gratis winter- en zomercontrole van uw auto
  • Gratis controle van vloeistoffen en banden
  • Gratis montage van ruitenwisserbladen en accu's
  • Leenauto bij onderhoud, reparatie of schadeherstel